Personal training en trainingsadvies op maat

Uniek Vitaalsysteem motiveert en stimuleert de sporter

Sport en beweging zijn uiterst belangrijk wanneer het gaat om lichamelijke en geestelijke balans. Je voelt je niet alleen beter in je lijf, maar het geeft je ook ruimte in je geest. Jeffrey Jonk is coördinator van de fitnessinstructeurs en personal trainer bij JSC Sport en Sport en Gezondheidscentrum Atlas in Volendam.

Tijdens zijn studie commerciële economie had Jeffrey een bijbaantje achter de bar in het sportcentrum. Al snel breidden deze werkzaamheden zich uit en nu is de sportfanaat niet meer weg te denken als fitnessinstructeur. “Wij werken met een uniek Vitaalsysteem. Dit systeem is een jaarplan, waarbij we vooruitgang kunnen garanderen en waarin persoonlijke begeleiding centraal staat. Elke 6 weken heb je een afspraak met één van onze instructeurs om nieuwe doelstellingen op te zetten en oude te evalueren. Doormiddel van o.a. een conditietest en een gewicht en vetpercentage meting, meten wij de vooruitgang die wordt geboekt. Zo worden resultaten inzichtelijk gemaakt en ziet de sporter duidelijk zijn vooruitgang. Dit werkt niet alleen motiverend, maar helpt ook echt om je doel te bereiken,” vertelt Jeffrey enthousiast.

Personal training van JSC sport
Voor diegene die graag volledig op maat, of onder begeleiding wil trainen, biedt JSC Sport personal training. Hierbij gaat het om één op één begeleiding. “JSC Sport staat bekend om zijn goede resultaten. Veel mensen komen er voor revalidatietraining, maar ook met andere specifieke doelstellingen, zoals afslanken, conditie opbouwen, of fitter en strakker worden. Personal training biedt een extra stok achter de deur en is tegenwoordig toegankelijk en betaalbaar voor iedereen,” aldus de fitnessinstructeur.

Huisvrouwen en boxing
“Sporten in een sportcentrum is voor sommige mensen een grote stap. Maar wanneer je eenmaal binnen bent geweest, zul je merken dat ook de gemiddelde (huis)man en vrouw graag aan beweging doen. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. Wij bieden wel 40 uur aan groepslessen op alle niveaus . De les ‘Nederland in Beweging’ heeft een vrij laag instapniveau. Zumba is ook een toegankelijke en leuke manier van bewegen. Maar wil je direct een wat zwaardere les, dan bieden wij bijvoorbeeld interval boxing aan,”zegt Jeffrey Jonk.

Speciaal Balans is een onderdeel van Sport en gezondheidscentrum Atlas BV. Voor meer informatie kunt u terecht bij de lifestyle Coach of kijk op: www.sportcentrumatlas.nl .
 

Meer specialisten: